Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Είμαστε το μόνο κόμμα που αυξάνει τη δύναμη του

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Είμαστε το μόνο κόμμα που αυξάνει τη δύναμη του
Οι προοδευτικοί πολίτες θα αναζητήσουν πραγματικά προοδευτικές λύσεις και μεταρρυθμίσεις είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
Τη θέση πως το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι το μόνο κόμμα, του οποίου η δυναμική ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα, διατύπωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.
«Οι προοδευτικοί πολίτες αυτού του τόπου και αυτοί που θέλουν να υπάρξει μία άλλη Ελλάδα, θα αναζητήσουν τις πραγματικά προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και λύσεις για την επόμενη μέρα», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Σπυρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως «μια μικρή υποχώρηση, μετά την υπόθεση Καϊλή δεν αποτελεί ανάσχεση της δυναμικής του».
Αναφερόμενος στα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ότι ταυτίζονται με τη γραμμή του Παύλου Πολάκη.
Επιπλέον, ο κ.Σπυρόπουλος υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια πρωτοστάτησε στο να χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση και να οδηγηθεί στη φυλακή».
«Θα μπορούσε η κυβέρνηση να είχε αναπτύξει ένα διάλογο, να καθίσουν κορυφαίοι συνταγματολόγοι απ' όλο το φάσμα των πολιτικών κομμάτων και να προκύψει μία νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να μη φτάνουμε στο σημείο να καταθέτει ο καθένας άλλη νομοθετική πρόταση», ανέφερε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης