Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Έβρο με 27 πρέσβεις ο Θεοδωρικάκος στις 21/1 – Μεταναστευτικό, Τουρκία, σχέδιο «Ακρίτας» και επέκταση του φράχτη

Στον Έβρο με 27 πρέσβεις ο Θεοδωρικάκος στις 21/1 – Μεταναστευτικό, Τουρκία, σχέδιο «Ακρίτας» και επέκταση του φράχτη
Θα επισκεφτούν τον φράχτη στον Έβρο
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση με 27 πρέσβεις από χώρες της ΕΕ, των συνδεδεμένων χωρών με τη συνθήκη Σένγκεν και της Μεγάλης Βρετανίας, θα έχει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, το Σάββατο 21/1/2023 στην Αλεξανδρούπολη.
Η συνάντηση, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το σχέδιο «Ακρίτας», τις ασύμμετρες απειλές που δέχεται η χώρα μας από την Τουρκία με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού και την επέκταση του Φράχτη στον Έβρο.
Μάλιστα, θα γίνει παρουσίαση επιχειρησιακών παραμέτρων και ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών από τον επικεφαλής του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων, Υποστράτηγο Δ. Μάλλιο.
Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουν για τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στην περιοχή Φερών Έβρου και θα επισκεφτούν τον φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ενώ θα γίνει ενημέρωση για την επέκταση του φράχτη και το σχέδιο «Ακρίτας», από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγο Π. Συριτούδη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης