Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δριμεία απάντηση Καλογρίτσα κατά N. Παππά: Θα έπρεπε να κατηγορείται για κακούργημα

Δριμεία απάντηση Καλογρίτσα κατά N. Παππά: Θα έπρεπε να κατηγορείται για κακούργημα
«Θα έπρεπε να κατηγορηθεί και για κακούργημα» λένε σε δήλωσή τους οι συνήγοροι του Χρήστου Καλογρίτσα
Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση μετά την κατάθεση της γραμματέως του λεγόμενου «κόκκινου εργολάβου», όπως προκύπτει από όσα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι συνήγοροι Α. Λοβέρδος και Α. Καραχάλιος και βάσει της οποίας δίνεται απάντηση Καλογρίτσα κατά Παππά μετά τη μήνυση που κατέθεσε.
«Θα έπρεπε να κατηγορηθεί και για κακούργημα» λένε σε δήλωσή τους οι συνήγοροι του Χρήστου Καλογρίτσα, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς κατά της επί σειρά ετών γραμματέως του εργολάβου, Ευθαλίας Διαμαντή, η οποία κατέθεσε προ ημερών στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Εφόσον ο κ.Παππας, όπως ο ίδιος δήλωσε, κατέθεσε μήνυση κατά της κυρίας Διαμαντή είμαι αναγκασμένος να υπενθυμίσω μια χαρακτηριστική φράση από την κατάθεσή της:
«Κακώς ο κ.Παππάς κατηγορείται μόνο για πλημμέλημα. Θα έπρεπε να κατηγορηθεί και για κακούργημα». Τόσο επ’ αυτού όσο και επί άλλων θεμάτων η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, αποκλειστικά με δική του ή δική τους ευθύνη» αναφέρει το δικηγορικό γραφείο των Λοβέρδου- Καραχάλιου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση Καλογρίτσα.
Νωρίτερα, την Τρίτη ο κ. Παππάς είχε αναφέρει σε ανάρτησή του την κατάθεση της μήνυσης σε βάρος της κυρίας Διαμαντή. «Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες» έλεγε.
Ο ίδιος είχε προαναγγείλει την υποβολή μήνυσης την περασμένη εβδομάδα. «Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της» έλεγε σε ανακοίνωσή του.
«Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν. Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς. Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της. Ας συνεχίσουν έτσι. Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει» πρόσθετε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης