Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Στα γραφεία του κόμματος το απόγευμα ο Μητσοτάκης - Κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και Διαγραμματειακού Οργάνου

ΝΔ: Στα γραφεία του κόμματος το απόγευμα ο Μητσοτάκης - Κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και Διαγραμματειακού Οργάνου
Το πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας στις 16-20/1
Στο Μοσχάτο θα μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας 16/1 ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί το απόγευμα στις 18:00 στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, όπου υπό την προεδρία του θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού Οργάνου.

Το πρόγραμμα επισκέψεων και εκδηλώσεων της ΝΔ

Αύριο, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης.
Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές κατά της βίας. Όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν».
Στην εκδήλωση κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, η Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για ζητήματα Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας και η Αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας Δήμου Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης