Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εθνικό Κόμμα Έλληνες: Θα είμαστε σίγουρα στην επόμενη Βουλή – Εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που χρωστούν πάνω από 500 εκατ.

Εθνικό Κόμμα Έλληνες: Θα είμαστε σίγουρα στην επόμενη Βουλή – Εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που χρωστούν πάνω από 500 εκατ.
Το Εθνικό Ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στις επιλογές των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, με πλήθος καταξιωμένων πολιτών να το απαρτίζουν, αναφέρουν οι Έλληνες
Οι Έλληνες θα είναι σίγουρα στην επόμενη Βουλή, όπως παραδέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του Κόμματος με αφορμή την προαναγγελία νομοθετικής πρωτοβουλίας για τον αποκλεισμό του πολιτικού σχηματισμού από τις εκλογές.

Η Διοικούσα επιτροπή βγάζει τρία πολύ κρίσιμα συμπεράσματα:

1. Ομολογεί ευθέως (σ.σ.ο πρωθυπουργός) ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι σίγουρα στην επόμενη βουλή και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να εξαντληθούν τα συνταγματικά περιθώρια (αγνοώντας παντελώς την Λαϊκή βούληση) ώστε να το αφήσουν εκτός. Για τον Μητσοτάκη και την κουστωδία του, οι πολίτες είναι καλοί και η Δημοκρατία λειτουργεί μόνο όταν ψηφίζουν τους ίδιους.

2. To Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει καταθέσει το καταστατικό του στο αρμόδιο τμήμα του Άρειου Πάγου, έχει κάνει το συνέδριό του εκλέγοντας τα κομματικά του όργανα και δεν χρωστάει ούτε μισό Ευρώ σε ιδιώτες και Ελληνικό δημόσιο. Εγκληματικές οργανώσεις -δυστυχώς- εκπροσωπούνται ήδη στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με τα χρέη των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ και πλήθος στελεχών τους να εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα, είτε παίρνοντας μίζες από την siemens και από άλλες πολυεθνικές, είτε ασελγώντας σε μικρά παιδιά και παρακολουθώντας τους πάντες.

3. Καμία αναφορά σε "εγκληματική οργάνωση" δεν θα γίνεται ανεκτή. Ήδη το νομικό μας τμήμα ετοιμάζει τις απαραίτητες ενέργειες.
Το Εθνικό Ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στις επιλογές των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, με πλήθος καταξιωμένων πολιτών να το απαρτίζουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης