Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Επιστροφή» στην Ελλάδα διεκδικεί ο Αβραμόπουλος: Επιθυμία να είμαι υποψήφιος στην Α' Αθηνών, αλλά ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει

«Επιστροφή» στην Ελλάδα διεκδικεί ο Αβραμόπουλος: Επιθυμία να είμαι υποψήφιος στην Α' Αθηνών, αλλά ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εκλογές
Σχετικά Άρθρα

Επιστροφή στην ελληνική πολιτική σκηνή διεκδικεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.
Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών. Ωστόσο, άφησε τον… τελευταίο λόγο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που τον έφεραν να είναι υποψήφιος είτε στην Ηλεία, είτε στην Αρκαδία (τόπους καταγωγής του πατέρα και της μητέρας του, αντίστοιχα) ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε, μιλώντας στον Σκάι, ότι «αγαπώ την Αρκαδία, την ιδιαίτερη πατρίδα μου. Παρακολουθώ αυτά που γράφονται για Αρκαδία και Ηλεία, αλλά επιθυμία μου είναι να είμαι υποψήφιος στην Α' Αθήνας, εκεί που είναι η έδρα μου και εκεί που είναι δοκιμασμένη η σχέση μου με την κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «αυτό, όμως, είναι κάτι που θα το αξιολογήσει ο πρωθυπουργός».
Ερωτηθείς για τον σκληρό ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη περιφέρεια, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι ποτέ δεν κοίταξε ποιοι είναι δίπλα του. «Ας αφήσουμε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν», είπε χαριτολογώντας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης