Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκύψει αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ

Πέτσας: Στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκύψει αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ
"H πολιτική Ανδρουλάκη οδηγεί σε συρρίκνωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και επίσης σε μια πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ", σύμφωνα με τον Στ. Πέτσα
Σχετικά Άρθρα
«Στην πρώτη εκλογική διαδικασία η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθούν υψηλότερα από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκύψει αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ», εκτίμησε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας.
Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 με φόντο τις επικείμενες εκλογές, έκανε λόγο για σταθερή τάση εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό , όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις, αλλά και η αίσθηση που ο ίδιος έχει αποκομίσει από την καθημερινή του επαφή με την κοινωνία.
Σημείωσε ότι «η πολιτική Ανδρουλάκη οδηγεί σε συρρίκνωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και επίσης σε μια πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που θα ευνοήσει αυτά τα δυο κόμματα», ενώ «τα μικρότερα κόμματα θα πιεστούν, όπως γίνεται πάντα όταν οι εκλογές διεξάγονται σε συνθήκες πόλωσης».
Ερωτηθείς για το κόμμα του Η. Κασιδιάρη, εξέφρασε την άποψή του πως «οι καταδικασθέντες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση δεν πρέπει να συμμετέχουν στις εκλογές».
Μάλιστα, ως προς τις μετεκλογικές συνεργασίες, τόνισε ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προκύπτει περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, καθώς «ο κ. Ανδρουλάκης έχει κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας».
Περαιτέρω, σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε με τις καταγγελίες του κ. Πολάκη για τη βουλευτή της ΝΔ, Άννας Ευθυμίου, ανέφερε ότι «δεν πρέπει να φτάσουμε σε σημείο κανιβαλισμού. Η κα Ευθυμίου έδωσες τις εξηγήσεις που χρειαζόντουσαν».

Για ακρίβεια

Κάνοντας αναφορά στο θέμα της ακρίβειας, την χαρακτήρισε υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα της κοινωνίας.
Εξήγησε ότι με το Market Pass από τον Φεβρουάριο «η κυβέρνηση επιχειρεί να ισοφαρίσει τις επιπτώσεις του πληθωρισμού σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων».
Τέλος, σχολιάζοντας τα επιδόματα που δίνει η Κυβέρνηση όταν ως αντιπολίτευση η ΝΔ τα καταδίκαζε, ανέφερε ότι «τα επιδόματα είναι θεμιτά όταν είναι στοχευμένα και έχουν μικρή χρονική διάρκεια ως αντίβαρο όταν η αγορά δεν λειτουργεί ομαλά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης