Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι απαντά η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου για τις συμβάσεις με το Δημόσιο

Τι απαντά η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου για τις συμβάσεις με το Δημόσιο
«Η σχέση μου με τον ΕΦΚΑ χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ’ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες, χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους», ανέφερε
Σχετικά Άρθρα
Η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου αρνείται την κατηγορία που της προσάπτει ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντας την ανυπόστατη.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε πως δεν έχει καμία σύμβαση με το Δημόσιο, ούτε μετέχει σε καμιά εταιρεία του Δημοσίου με οποιαδήποτε ιδιότητα.
«Η σχέση μου με τον ΕΦΚΑ χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ’ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες, χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε ότι πρόκειται για παλιές υποθέσεις που της ανατέθηκαν πρωτοδίκως πριν εκλεγεί βουλευτής και ολοκληρώθηκαν σε δεύτερο βαθμό.
Τα εισοδήματά της βαίνουν μειούμενα κάθε χρόνο γιατί κλείνει τις υποθέσεις της, συνέχισε.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως η κ. Ευθυμίου παραβίασε το Σύνταγμα παρέχοντας νομικές συμβουλές στον ΕΦΚΑ με συνολικές αποδοχές άνω των 100.000 ευρώ.
Μάλιστα ο κ. Πολάκης προέτρεψε τον πρωθυπουργό να την αποπέμψει και να προκηρύξει άμεσα εκλογές γιατί σε λίγο δεν θα διαθέτει «κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης