Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανάρτηση Πολάκη με «βόμβες» κατά Χειμάρα - Ήξερε ότι είχαμε στοιχεία για εικονική μεταβίβαση της εταιρείας

Ανάρτηση Πολάκη με «βόμβες» κατά Χειμάρα - Ήξερε ότι είχαμε στοιχεία για εικονική μεταβίβαση της εταιρείας
Ο Παύλος Πολάκης παραθέτει τα στοιχεία που αναδεικνύουν ότι η εταιρεία του βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, "έκλεισε" business απευθείας αναθέσεων ύψους 900.000 ευρώ με το δημόσιο

Σε νέα ανάρτηση, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Θέμη Χειμάρα από τη ΝΔ, προχώρησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας ότι ο Χειμάρας παραιτήθηκε υπό το βάρος των προαναγγελθέντων αποκαλύψεων για την εικονική μεταβίβαση της δεύτερης εταιρείας του, της SMART IKE.
Ο Παύλος Πολάκης παραθέτει τα στοιχεία που αναδεικνύουν ότι η εταιρεία του βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, "έκλεισε" business απευθείας αναθέσεων ύψους 900.000 ευρώ με το δημόσιο.
Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, από τον έλεγχο του τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, προέκυψε ότι η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας πληροφορικής που ανήκε στον Θέμη Χειμάρα, είναι επί σειρά ετών ιδιοκτήτρια καταστήματος που πουλάει είδη σφολιάτας στη Λαμία.
"Είναι προφανές πως η μεταβίβαση είναι εικονική, είναι πασίδηλη πως έχουμε να κάνουμε με λαμόγια", υπογράμμισε ο τομεάρχης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης