Πολιτική

Υποψήφιος στον βόρειο Τομέα Αττικής ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης

Υποψήφιος στον βόρειο Τομέα Αττικής ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης
Μαζί στο κυνήγι του σταυρού με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη…
Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων χάρη στον Άδωνι Γεωργιάδη λόγω και του πολιτικού ταμπεραμέντου βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας και λόγω του έργου που έχει επιτελέσει διότι αποφασίζει και κυρίως κινείται στην κατεύθυνση να λύνει προβλήματα.
Από το καλάθι του νοικοκυριού, του Aϊ Βασίλη τη λειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας, την προσέλκυση επενδύσεων τη λειτουργία της εταιρείας «Πίτσος» και κυρίως το φρενάρισμα της αισχροκέρδειας με τα ρύθμιση για τη μεταβολή του μικτού περιθωρίου κέρδους και την κατάργηση των πρόωρων εκπτώσεων, είναι μέρος της δουλειάς του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και του αναπληρωτή Νίκου Παπαθανάσης.
Το πολιτικό δίδυμο και πετυχημένων υπουργών αφού η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει στην πολιτική της ατζέντα το έργο των δύο υπουργών.
Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης έχει συμπληρώσει πάνω από μία δεκαετία στο κυνήγι του σταυρού και ξέρει από πρώτο χέρι τη δυσκολία του. Στις επερχόμενες εκλογές θα λάβει το βάπτισμα του πυρός και ο αναπληρωτής υπουργός κ Νίκος Παπαθανάσης
Οι δύο υπουργοί και φίλοι θα διεκδικήσουν τον σταυρό στη ίδια εκλογική περιοχή του Βόρειου Τομέα Αττικής. Καλή Επιτυχία στο αχώριστο και επιτυχημένο δίδυμο υπουργών. Όμως όλα θα κριθούν στην κάλπη με την ψήφο του ελληνικού λαού.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης