Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Να οριστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η ημερομηνία των εκλογών

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Να οριστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η ημερομηνία των εκλογών
Να μπορούν όλοι να ξέρουν ποιος είναι ο ορίζοντας της προεκλογικής μάχης είπε ο κ.Ηλιόπουλος
Να οριστεί το συντομότερο δυνατόν η ημερομηνία των εκλογών έτσι ώστε να μπορούν να ξέρουν όλοι ποιος είναι ο ορίζοντας της προεκλογικής μάχης ζητά ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Νομίζω ότι είναι προς το συμφέρον του πολιτικού διαλόγου και της δημοκρατίας να οριστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται ακριβώς η ημερομηνία για να μπορούν όλοι να ξέρουν ποιος είναι ορίζοντας της προεκλογικής μάχης» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Ηλιόπουλος.
Ερωτηθείς για το «κλειδί» της κάλπης, ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι αυτό θα είναι η ακρίβεια και οικονομία.
«Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της χώρας ένα σπίτι με δύο εργαζόμενους, ένα σπίτι με δύο συνταξιούχους, αδυνατεί να βγάλει το μήνα και αυτό μάλιστα σε μια στιγμή στην οποία η χώρα διαρκώς καταγράφει αρνητικές πρωτιές, αρνητική πρωτιά στη βενζίνη, αρνητική πρωτιά στη χονδρεμπορική τιμή στο ρεύμα.
Η ακραία αδικία της αισχροκέρδειας πρέπει να σταματήσει και την ίδια στιγμή χρειαζόμαστε μια δίκαιη αύξηση του εισοδήματος και δίκαιη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, ειδικά του ενδημικού χρέους, το οποίο πνίγει ελεύθερους επαγγελματίες» είπε ο κ.Ηλιόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την έλλειψη φαρμάκων, επισημαίνοντας ότι ακολούθησε πολιτικές που την πυροδότησαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης