Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη για ελλείψεις σε φάρμακα: Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μικρότερο σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Πελώνη για ελλείψεις σε φάρμακα: Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μικρότερο σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες
Αναφερόμενη στην Τουρκία, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να παρουσιάσει την Ελλάδα ως επιτιθέμενο
Σχετικά Άρθρα
Την άποψη ότι το πρόβλημα με τις ελλείψεις στα φάρμακα είναι μικρότερο στην Ελλάδα από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, τονίζοντας ότι υπάρχει επάρκεια στα νοσοκομεία.
«Η εντολή που έχει δοθεί πρώτον είναι να αυξηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι εισαγωγές των συγκεκριμένων φαρμάκων και ταυτόχρονα να αυξηθεί η παραγωγή γενοσήμων και να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα να παραχθούν» επεσήμανε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Οι εκλογές

Εξάλλου, η κ. Πελώνη αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση δεν κατεβάζει μολύβια, προχωράει σε παρεμβάσεις, συνεχίζει το έργο της, προχωρά τις μεταρρυθμίσεις, έχει μπροστά της νομοθετικό προγραμματισμό για τους επόμενους μήνες».
Παράλληλα, η ίδια επεσήμανε ότι «οι πολίτες έχουν διαμορφώσει άποψη μέχρι τώρα και θα διαμορφώσουν προφανώς και στην πορεία προς τις εκλογές για να κρίνουν συνολικά το έργο της κυβέρνησης αυτή την τετραετία. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο πρωθυπουργός έμεινε συνεπής στη δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της τετραετίας».

Τα ελληνοτουρκικά

Τέλος, αναφερόμενη στις εξελίξεις στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών, η κ. Πελώνη είπε ότι η γείτονα χώρα επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να παρουσιάσει την Ελλάδα ως επιτιθέμενο.
«Ξαναβλέπουμε μία πλειοδοσία δηλώσεων από την πλευρά των Τούρκων αξιωματούχων, επανάληψη απειλών και επανάληψη αμφισβήτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης