Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποχωρεί από το ΥΠΕΞ ο Γιάννης Σμυρλής – «Επιστρατεύεται» στη ΝΔ για τις εκλογές

Αποχωρεί από το ΥΠΕΞ ο Γιάννης Σμυρλής – «Επιστρατεύεται» στη ΝΔ για τις εκλογές
Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι ο απερχόμενος γενικός γραμματέας οικονομικής διπλωματίας και εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ θα είναι υποψήφιος βουλευτής αλλά θα αναλάβει κρίσιμο κομματικό πόστο στο Μοσχάτο
Την αποχώρησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Εξωτερικών και την «επιστράτευσή» του στον εκλογικό αγώνα της ΝΔ ανήγγειλε σήμερα 29/12 μέσω των social media ο Γιάννης Σμυρλής.

Σε οργανωτική θέση

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι ο απερχόμενος γενικός γραμματέας οικονομικής διπλωματίας και εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ θα είναι υποψήφιος βουλευτής αλλά θα αναλάβει κρίσιμο κομματικό πόστο στο Μοσχάτο. Πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι επιστρατεύεται στην ΝΔ και στο κόμμα σε οργανωτική θέση ενόψει εκλογών.
«Σήμερα ολοκληρώνεται ένας πολύ σημαντικός κύκλος μεταρρυθμίσεων και επιτυχών δράσεων για εμένα και ανοίγει ένας νέος, καθώς επιστρατεύομαι στον εκλογικό αγώνα για τη νέα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σμυρλής ευχαριστώντας προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης