Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή, Στράτου Σιμόπουλου

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή, Στράτου Σιμόπουλου
Την ευθύνη της ενέργειας ανέλαβε η συλλογικότητα Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Θάνο Χατζηαγγέλλου

Στην επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι τα άτομα πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο και στη συνέχεια διέφυγαν.
Την ευθύνη της ενέργειας ανέλαβε η συλλογικότητα Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Θάνο Χατζηαγγέλλου. 
Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει αυτού του είδους τις επιθέσεις “θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων” και τονίζει ότι η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν τρομoκρατείται.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

“Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων κατά βουλευτών, στελεχών και οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Σήμερα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σειρά είχε το σπίτι του Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου. Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Κανείς δεν τρομοκρατείται”. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης