Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Πλαστά τα έγγραφα με λογαριασμούς πολλών εκατομμυρίων

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Πλαστά τα έγγραφα με λογαριασμούς πολλών εκατομμυρίων
Ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλεύτριας Μιχάλης Δημητρακόπουλος προαναγγέλλει νομικές ενέργειες προκειμένου "να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους και τους πολίτες".
Τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και εμφανίζουν την Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειας της με καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε ονομαστικούς λογαριασμούς τους είναι προδήλως πλαστογραφημένα, αναφέρει ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλεύτριας Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε ανακοίνωσή του.
Ο ίδιος προαναγγέλλει παράλληλα νομικές ενέργειες προκειμένου "να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους και τους πολίτες".

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

"Τα έγγραφα που εμφανίζουν την κ. Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειας της να έχουν δεχθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ σε δήθεν ονομαστικούς λογαριασμούς τους στον Παναμά από κρατική εταιρεία του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ είναι προδήλως και κακότεχνα ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.
Θα στείλουμε άμεσα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες τα πλαστογραφημένα έγγραφα, ώστε άμεσα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές στον Παναμά και να πιστοποιηθεί αυθεντικά η πλαστογραφία τους, συγχρόνως δε θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να εντοπιστεί ο πλαστογράφος που επιχειρεί να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους και τους πολίτες".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης