Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Θεοδωρικάκου στον ΣΥΡΙΖΑ: Ένα νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ

Απάντηση Θεοδωρικάκου στον ΣΥΡΙΖΑ: Ένα νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ
Η απάντηση του Τ. Θεοδωρικάκου στον Χρ. Σπίρτζη
Σχετικά Άρθρα
Για ένα νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρ. Σπίτζη, με αφορμή τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη, κάνει λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος.
Απαντώντας ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφέρει ότι αυτό γίνεται «από τους ίδιους που το Σάββατο αποκάλεσαν τους Έλληνες Αστυνομικούς βιαστές, δολοφόνους, καουμπόηδες και ανεκπαίδευτα ρουσφέτια.
Από τους ίδιους που όταν κυβέρνησαν έκαναν συστάσεις στους πολίτες να παριστάνουν ότι κοιμούνται όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια τους.
Από τους ίδιους που υπέθαλπταν τα άβατα ανομίας στη Φοιτητική Εστία Ζωγράφου, σε πανεπιστήμια και γειτονιές της χώρας μας.
Από τους ίδιους που αρνήθηκαν κάθε ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. και εξήγγειλαν την κατάργηση των μισών υπηρεσιών της.
Και όλα αυτά με αφορμή το δολοφονικό συμβάν οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη, το οποίο διερευνάται από την Αστυνομία».
«Προφανώς, είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα», συμπληρώνει ο υπουργός.
Καταλήγει υπογραμμίζοντας πως «ενισχύουμε συστηματικά την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τους 3.300 αστυνομικούς, που ήδη περιπολούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής.
Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις υποδομές και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης