Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση μοιράζει κουπόνια τροφίμων «κατόπιν εορτής»

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση μοιράζει κουπόνια τροφίμων «κατόπιν εορτής»
Είναι αυτονόητο ότι η πρωτοφανής κατάρρευση της κοινωνίας καθιστά «πολύτιμο» ακόμα και το τελευταίο ευρώ - Σε καμία περίπτωση όμως το συγκεκριμένο ελάχιστο βοήθημα που δίνουν δεν μπορεί να «εξαγοράσει» την «συγχώρεση» των πολιτών για τα εγκλήματα της Ν.Δ.
"Μία κυβέρνηση που έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την ληστεία των Ελλήνων εδώ και 18 μήνες, έρχεται «κατόπιν εορτής» να μοιράσει «κουπόνια τροφίμων»" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης:
"Είναι αυτονόητο ότι η πρωτοφανής κατάρρευση της κοινωνίας καθιστά «πολύτιμο» ακόμα και το τελευταίο ευρώ.
Σε καμία περίπτωση όμως το συγκεκριμένο ελάχιστο βοήθημα που δίνουν δεν μπορεί να «εξαγοράσει» την «συγχώρεση» των πολιτών για τα εγκλήματα της Ν.Δ.

Η κυβέρνηση θα κληθεί να απολογηθεί για την μεθοδευμένη ληστεία των Ελλήνων από την υπέρογκη φορολόγηση και τα υπερκέρδη των καρτέλ, για την κατάρρευση του εμπορικού ισοζυγίου, για την καταστροφή της εθνικής οικονομίας όπου οι απευθείας αναθέσεις υπερβαίνουν ακόμα και το έλλειμμα που δημιούργησε, έχοντας παράλληλα χρεώσει με δεκάδες δισεκατομμύρια τις επόμενες γενιές, στις οποίες σήμερα μοιράζει €10 μηνιαίως ανά Ελληνόπουλο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης