Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρφιά Χαρακόπουλου για Μαξίμου: Οι υποκλοπές δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου – Άμεση διαλεύκανση

Καρφιά Χαρακόπουλου για Μαξίμου: Οι υποκλοπές δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου – Άμεση διαλεύκανση
«Αναμφίβολα η συζήτηση του προϋπολογισμού σκιάζεται από την επικαιρότητα των υποκλοπών και τις αποκαλύψεις διαφθοράς στο Ευρωκοινοβουλίου», σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, αφήνοντας αιχμές για το Μέγαρο Μαξίμου.
Είναι επιβεβλημένη η ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας, σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον νέο κρατικό προϋπολογισμό.
«Αναμφίβολα η συζήτηση του προϋπολογισμού σκιάζεται από την επικαιρότητα των υποκλοπών και τις αποκαλύψεις διαφθοράς στο Ευρωκοινοβουλίου που εντείνουν το κλίμα απαξίωσης της πολιτικής και είναι καμπανάκι για άρχοντες και αρχομένους» σημείωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής και πρόσθεσε:
«Όταν επιλέγουμε τους υποψήφιους πολιτικούς, οφείλουμε να τους περνάμε από ψιλό κόσκινο -όπως λέει ο λαός- πριν τους βάλουμε σε κομματικούς συνδυασμούς και να μην κάνουμε εκπτώσεις σε αρχές».
Ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι και οι πολίτες δεν πρέπει να παρασύρονται «απ’ ό,τι γυαλίζει» διότι «κατά κανόνα δεν είναι χρυσός» και «για να μην πέφτουμε διαρκώς από τα σύννεφα».
Επίσης τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, κρίνοντας ότι βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς «ενισχύει τη λογοδοσία» της ΕΥΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης