Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης: Ο Μητσοτάκης έκανε τα πάντα για να αποψιλώσει το σύστημα υγείας

Βαρουφάκης: Ο Μητσοτάκης έκανε τα πάντα για να αποψιλώσει το σύστημα υγείας
Δεν θα περάσει η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ υποστήριξε ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25
Την θέση πως δεν πρόκειται να περάσει η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών ΕΣΥ διατύπωσε ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γ. Βαρουφάκης, ο οποίος κατά την περιοδεία του στην Κοζάνη όπου και επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης, δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
«Με τους νοσηλευτές, τους γιατρούς, τη στήριξη του ΜέΡΑ25 και άλλων κομμάτων θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο.
Το δημόσιο νοσοκομείο είναι το μοναδικό εμπόδιο στην αρρώστια και στον θάνατο.
Ο ιδιωτικός τομέας ως αρουραίοι πήδηξαν πρώτοι από το πλοίο, αφήνοντας τους ανθρώπους του ΕΣΥ να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και οι οποίοι το έκαναν με ένα ηρωικό τρόπο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης έκανε τα πάντα να αποψιλώσει το σύστημα υγείας» υποστήριξε ο κ.Βαρουφάκης, αναφέροντας πως «η πανδημία τελειώνει με λιγότερους νοσηλευτές και γιατρούς σε μόνιμες οργανικές θέσεις και αυτό είναι ένα έγκλημα της "Μητσοτάκης ΑΕ"».

Οι μόνοι που καταψηφίσαμε τα 600 ευρώ

Ερωτηθείς για το θέμα του επιδόματος των 600 ευρώ προς τους ένστολους της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος, ο κ. Βαρουφάκης σχολίασε ότι «το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα που καταψήφισε αυτή την παροχή στα σώματα καταστολής».
Πρόκειται, όπως είπε, για προεκλογική παροχή και μια «προκλητική κίνηση αφού ανακοινώθηκε δύο ώρες μετά τους δολοφονικούς πυροβολισμούς εναντίον του 16χρονου Κώστα», ενώ άφησε αιχμές για τα κόμματα που τη στήριξαν, λέγοντας πως «ψηφίστηκε την ώρα που ο άνθρωπος πέθαινε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης