Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης για Καϊλή: Τελευταία συμπεριφερόταν πιο πολύ σαν ΝΔ παρά σαν ΠΑΣΟΚ – Είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου

Παπαδημούλης για Καϊλή: Τελευταία συμπεριφερόταν πιο πολύ σαν ΝΔ παρά σαν ΠΑΣΟΚ – Είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου
Ο Δ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε σωστή τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκη ότι η Εύα Καϊλή λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
«Είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, ενδέχεται να εμπλέκονται αξιωματούχοι ακόμα και εκτός ευρωκοινοβουλίου» εκτίμησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας για την υπόθεση Καϊλή και την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς (γνωστό ως Qatar Gate) που αφορά τον χρηματισμό ευρωβουλευτών από το Κατάρ για να επηρεαστεί η πολιτική της ΕΕ.
Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε συνεδρίαση της Ολομέλειας τον Νοέμβριο, κατά την οποία συζητήθηκε το ζήτημα των νεκρών εργατών στα έργα για το Μουντιάλ του Κατάρ και ενώ η συνεδρίαση ήταν κατά του Κατάρ, το πόρισμα βγήκε υπέρ του.
«Τόσο χοντροκομμένα πράγματα, δεν τα λες δωρεάν», σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στις δηλώσεις της Εύας Καϊλή.

Τελευταία συμπεριφερόταν πιο πολύ σαν ΝΔ

Αφού σημείωσε ότι παρακολουθεί «με έκπληξη όσους αβαντάριζαν την Καϊλή τόσο από τη ΝΔ, όσο και από το ΠΑΣΟΚ να κάνουν τώρα ότι δεν την ξέρουν», χαρακτήρισε σωστή τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκη ότι λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ.
«Τελευταία συμπεριφερόταν πιο πολύ σαν ΝΔ παρά σαν ΠΑΣΟΚ», σχολίασε για την Εύα Καϊλή.
Τέλος, ο κ.Παπαδημούλης σημείωσε ότι πριν από τις τελευταίες ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη καμπάνια υπέρ της Εύας Καϊλή και τόνισε ότι με αυτή την υπόθεση παθαίνει ζημιά τόσο το Ευρωκοινοβούλιο, όσο και η χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης