Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συναντήσεις Σταϊκούρα με ΥΠΟΙΚ Γαλλίας και γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι

Συναντήσεις Σταϊκούρα με ΥΠΟΙΚ Γαλλίας και γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι
Το απόγευμα της Δευτέρας 12/12, ο Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του
Συναντήσεις στο Παρίσι με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της Γαλλίας, Bruno Le Maire, τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Mathias Cormann, αλλά και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, θα έχει σήμερα, Δευτέρα 12/12, ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας.
Ο κ. Σταϊκούρας μεταβαίνει στο Παρίσι για να συμμετάσχει και στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σειρά συναντήσεων

Ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον κ. Cormann στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.
Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard.
Το απόγευμα της Δευτέρας 12/12, ο Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, κ. Le Maire.

Στο Φόρουμ

Αύριο, Τρίτη 13/12, ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον».
Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας, Olivier Becht.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης