Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις κεντρικές φυλακές Βρυξελλών η Καϊλή – Βρέθηκαν στην κατοχή της 160.000 ευρώ σε σακούλες

Στις κεντρικές φυλακές Βρυξελλών η Καϊλή – Βρέθηκαν στην κατοχή της 160.000 ευρώ σε σακούλες
Πρώτος συνελήφθη ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ύστερα ο πατέρας της εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και ύστερα συνελήφθη η Εύα Καϊλή μέσα στο σπίτι της όπου και βρέθηκαν σακούλες γεμάτες με μετρητά,

Στις κεντρικές φυλακές των Βρυξελλών φέρεται να έχει οδηγηθεί η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή μετά τη σύλληψή της για το Qatar Gate.
Βρίσκονται στο κέντρο των Βρυξελλών και η Εύα Καϊλή θα μείνει εκεί έστω και προσωρινά μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα μετέδωσαν τα βελγικά μέσα, πρώτος συνελήφθη ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ύστερα ο πατέρας της εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και ύστερα συνελήφθη η Εύα Καϊλή μέσα στο σπίτι της όπου και βρέθηκαν σακούλες γεμάτες με μετρητά, για τον λόγο αυτό δεν τίθεται θέμα βουλευτικής ασυλίας, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω.
Η ευρωβουλευτής βρέθηκε να έχει στην κατοχή της συνολικά 160.000 ευρώ σε σακούλες, συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της, Αλέξανδρου Καϊλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης