Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας για Καϊλή - gate: O βουλευτής δεν πρέπει να ξεχνά για ποιο λόγο ο λαός τον έστειλε στην εξουσία

Κικίλιας για Καϊλή - gate: O βουλευτής δεν πρέπει να ξεχνά για ποιο λόγο ο λαός τον έστειλε στην εξουσία
Δεν είμαστε ελίτ - Δεν είμαστε ξεχωριστοί  - Όσο το νομίζουν αυτό επαναλαμβάνω ότι με τη στάση τους κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά, δήλωσε ο κ. Κικίλιας
Σχετικά Άρθρα
Για πρωτοφανή υπόθεση, η οποία θα κάνει μεγάλη ζημιά όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά συνολικά στη πολιτική ζωή και στη χώρα, έκανε λόγο ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στην εμπλοκή της Εύας Καϊλή σε κύκλωμα που επηρέαζε οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με το Κατάρ.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι οι κατηγορίες της Εισαγγελίας του Βελγίου είναι πάρα πολύ σοβαρές τη στιγμή που υπάρχει ρήγμα με την κοινωνία, ειδικά με τη νέα γενιά.
"Άρα, είναι επιβεβλημένο εμείς οι πολιτικοί, ειδικά οι πιο νέοι σε ηλικία να μπορούμε να αποδεικνύουμε καθημερινά με τη στάση μας και να θυμόμαστε ποιος είναι ο λόγος για τον οποίον ψηφιστήκαμε για να βρισκόμαστε στο Κοινοβούλιο.
Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς για ποιο λόγο είναι στην εξουσία.
Ποιοι τον έστειλαν και ο τρόπος με τον οποίον πολιτεύεται.

Δεν είμαστε ελίτ.

Δεν είμαστε ξεχωριστοί.
Όσο το νομίζουν αυτό επαναλαμβάνω ότι με τη στάση τους κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με την πορεία του τουρισμού, ο Υπουργός επεσήμανε ότι τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα, οι χειμερινοί προορισμοί θα έχουν πολύ υψηλές πληρότητες, ενώ μετά την εορταστική περίοδο που συνήθως παρατηρείται ύφεση, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για 125.000 ψηφιακές άυλες κάρτες του προγράμματος "Τουρισμός για Όλους” με στόχο την επέκταση του τουριστικού προϊόντος μέχρι την έναρξη της θερινής σεζόν.
Για το 2023, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι μετά τη φετινή ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό, συνεχίζονται οι προσπάθειες για επέκταση των πτήσεων που θα ξεκινήσουν πολύ νωρίς και το 2023, τη στιγμή που σήμερα- αρχές Δεκεμβρίου- κάποιες δεν έχουν καν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα ο τουρισμός να συνεισφέρει σημαντικά στην εθνική οικονομία και κατά το δ΄τρίμηνο του έτους.
"Και την επόμενη χρονιά η στήριξή μας στην ελληνική κοινωνία θα είναι αδιάλειπτη.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το πλαίσιο, τις δυσκολίες και τις καταστάσεις που βιώνουν οι Έλληνες.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας στη χώρα πλέον που μπορεί να πει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν παλεύει, δεν προσπαθεί, δεν είναι εκεί, καθημερινά, πάνω από το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.
Αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο στα διλήμματα που θα μπουν σε λίγους μήνες σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκλογές” σημείωσε.
Τέλος, αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ κακό, τοξικό κλίμα, το οποίο αποστρέφεται η κοινωνία.
"Δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεννόησης με τη μείζονα ή την ελάσσονα αντιπολίτευση για το οποιοδήποτε θέμα, ακόμα και για τα πιο σοβαρά.
Όπως έχει πει και ο Πρωθυπουργός, η Δικαιοσύνη αποτελεί ξεχωριστό πυλώνα εξουσίας από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία και θα κάνει τη δουλειά της χωρίς να παρέμβει κανείς.

Περιμένουμε τάχιστα να ελέγξει και να μελετήσει με βάση την δικογραφία και τις καταγγελίες, πόσο ευσταθούν και να καταλήξει σε συγκεκριμένα πορίσματα.


Από εκεί και πέρα, ο Πρωθυπουργός λέει "όλα στο φως, όλα στη Δικαιοσύνη”.
Αυτή είναι η σωστή, θεσμική απάντηση για ένα μείζον θέμα που ταλανίζει την πολιτική ζωή, όπως αυτό.
Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της.
Και σε πολιτικό επίπεδο, οι πολιτικοί απαντούν την ύψιστη ώρα για τη δημοκρατία που είναι η κάλπη και οι εκλογές.
Πλησιάζει λοιπόν η ώρα αυτή και θα δούμε πώς η ελληνική κοινωνία αξιολογεί αυτή την Κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της σύγχρονης δημοκρατίας της Ελλάδας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης