Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Χατζηδάκη: Τώρα εξηγείται γιατί ο Μητσοτάκης το… «έβαλε στα πόδια» στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ για Χατζηδάκη: Τώρα εξηγείται γιατί ο Μητσοτάκης το… «έβαλε στα πόδια» στη Βουλή
«Ποιοι είναι οι λόγοι εθνικής ασφάλειας για τους οποίους έδωσε εντολή παρακολούθησης του κ. Χατζηδάκη;» ρωτά τον πρωθυπουργό η αξιωματική αντιπολίτευση
Σχετικά Άρθρα
Για «συνειδητά ψέματα» κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento στο οποίο γίνεται λόγος για παρακολούθηση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και ρωτά «ποιοι ήταν οι λόγοι της παρακολούθησής του».
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύπτει το Documento για την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, εξηγούν για ποιο λόγο ο κ. Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια για να μην απαντήσει στη Βουλή στο απλό ερώτημα του κ. Τσίπρα αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κ. Χατζηδάκη και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο.
Σήμερα αποδεικνύεται η αξιοπιστία Μητσοτάκη. Δεν έπαιζε απλά θέατρο όταν έκανε και τον θιγμένο λέγοντας πως "είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι παρακολουθούσα εγώ υπουργό της κυβέρνησης; Ντροπή σας, μόνο που το υπονοείτε", αλλά έλεγε συνειδητά ψέματα στους πολιτικούς του αντιπάλους, τους υπουργούς και τους βουλευτές του και στον ελληνικό λαό».
Συνεχίζοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού από τις 8 Ιουλίου του 2019, την πρώτη μέρα δηλαδή διακυβέρνησής του, πήρε την ΕΥΠ στο γραφείο του, έκανε αυτό που οι κ. Σαμαράς και Καραμανλής χαρακτήρισαν "αδιανόητο" και "δημοκρατική εκτροπή":
Έβαλε να παρακολουθούν για τουλάχιστον έναν χρόνο τον τότε υπουργό Ενέργειας και Αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος εντελώς συμπωματικά βρισκόταν υπό παρακολούθηση και από το κακόβουλο λογισμικό Predator, όπως και οι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».

Καταλήγοντας ρωτά: « Τα ερωτήματα που πλέον καλείται να απαντήσει είναι απλά:


1. Ποιοι είναι οι λόγοι εθνικής ασφάλειας για τους οποίους έδωσε εντολή παρακολούθησης του κ. Χατζηδάκη;
2. Απειλούσε ο κ. Χατζηδάκης την εθνική ασφάλεια ή μήπως απειλούσε τα ιδιοτελή συμφέροντα του Μαξίμου με τους χειρισμούς του που αφορούσαν σε επιχειρηματικά projects στο χώρο της ενέργειας; Περιμένουμε απαντήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης