Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κρύβεται ο Μητσοτάκης, δεν διαψεύδει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε την ηγεσία του στρατού

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κρύβεται ο Μητσοτάκης, δεν διαψεύδει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε την ηγεσία του στρατού
Συμφωνούμε με τον κ. Οικονόμου ότι είναι άκρως επιζήμιο να μην εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων λέει ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Πυρά στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ότι εξακολουθεί να κρύβεται και να μην διαψεύδει ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων εξαπολύει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Είναι ίσως σπάνιο, αλλά συμφωνούμε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο απολύτως ότι είναι άκρως επιζήμιο να μην εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Και ακόμη πιο επιζήμιο, σχεδόν εγκληματικό για την εθνική ασφάλεια της χώρας, να παρακολουθούνται οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων από την ΕΥΠ.
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο πρωθυπουργός μέχρι σήμερα αρνείται να απαντήσει με απόλυτη και κατηγορηματική διάψευση ότι η ΕΥΠ είχε ως στόχους παρακολούθησης τους αρχηγούς του Στρατεύματος.
Όπως επί πέντε εβδομάδες κρύβεται και αρνείται να εμφανιστεί στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Τα ψέματα και οι υπεκφυγές, όμως, τελειώνουν» αναφέρει ο κ.Ηλιόπουλος, ο οποίος απαντά με αυτόν τον τρόπο στην ανακοίνωση του κ.Οικονόμου για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης