Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Σε 6 με 7 μήνες οι εκλογές – Να βάλουν πλάτη οι τράπεζες

Γεωργιάδης: Σε 6 με 7 μήνες οι εκλογές – Να βάλουν πλάτη οι τράπεζες
Οι τράπεζες να βάλουν το δικό τους μερίδιο στην κοινωνία υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως οι εκλογές δεν θα είναι πρόωρες και ότι θα γίνουν σε 6 με 7 μήνες, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας, διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τις τράπεζες να βάλουν πλάτη.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης είπε πως «σωστά ο πρωθυπουργός θέτει ζητήματα τραπεζών, τις οποίες κάλεσε να βάλουν το δικό τους μερίδιο στην κοινωνία» ενώ υπογράμμισε πως «πρέπει να βάλουν πλάτη».

Τι είπε για συγκυβέρνηση

Όσον αφορά το ζήτημα των εκλογών, ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι από την ώρα που θα μπει το 2023, οι εκλογές δεν θα είναι πρόωρες.
Όπως είπε, δεν μπορεί να γίνει συγκυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή των εκλογών και πρόσθεσε πως συγκυβέρνηση μπορεί να γίνει με «ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη και Κουτσούμπα».
«Η ΝΔ δεν είναι αλαζονικό κόμμα.
Εάν ο λαός επιλέξει κυβέρνηση συνεργασίας, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε την απόφαση του μεγάλου αφεντικού» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος δεν απέκλεισε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.

Έρχεται το καλάθι των εορτών

Ο κ.Γεωργιάδης σημείωσε ότι υπάρχουν αλλεπάλληλες συσκέψεις στο υπουργείο για το καλάθι των εορτών και των παιχνιδιών και τόνισε πως ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο έως την Τετάρτη 7/12.
Επιπλέον, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί με ρυθμούς άνω του 6% και εκτίμησε ότι το 2023 η Ελλάδα δεν θα έχει ύφεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης