Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για υποκλοπές: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε αναπόδεικτους ισχυρισμούς για παρακολουθήσεις στην Άμυνα

Οικονόμου για υποκλοπές: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε αναπόδεικτους ισχυρισμούς για παρακολουθήσεις στην Άμυνα
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πρόκειται για «αισώπειους μύθους» και «συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών»
Σχετικά Άρθρα
Απάντηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις παρακολουθήσεις, και συγκεκριμένα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που θέλει την ΕΥΠ να παρακολουθούσε τους επικεφαλής της εθνικής άμυνας, εξέδωσε ο Γιάννης Οικονόμου.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πρόκειται για «αισώπειους μύθους» και «συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών». «Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα», επισημαίνει ο Γιάννης Οικονόμου.
Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής: «Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία. Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα.
»Απέναντι σε αυτή την παρωδία η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement