Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης με ηγέτες ΕΛΚ: Στόχος να αναζητούμε κοινές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας

Μητσοτάκης με ηγέτες ΕΛΚ: Στόχος να αναζητούμε κοινές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας
Στην Αθήνα οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
Στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που διοργανώθηκε στην Αθήνα, συμμετείχε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στην Αθήνα τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για μία διήμερη διάσκεψη, κατά την οποία συζητήσαμε σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υπογράμμισε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Στόχος μας είναι πάντα να αναζητούμε κοινές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας» πρόσθεσε.
Οι ηγέτες, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρόγευμα εργασίας συνέχισαν τη συζήτησή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βάζοντας στο μικροσκόπιο την αναζήτηση κοινών λύσεων και βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.
m.JPG


Συνάντηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (PP), Alberto Núñez Feijóo.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για τις νοτιοευρωπαϊκές χώρες, ενώ με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης, συζήτησαν για τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα και οδήγησαν σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και μείωση της ανεργίας, δίνοντας παράλληλα το δημοσιονομικό περιθώριο για στήριξη των πολιτών.
m2_6.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης