Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαηλίδου για «Κιβωτό»: Εντός της ημέρας η νέα διοίκηση - Θα απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε παιδιά

Μιχαηλίδου για «Κιβωτό»: Εντός της ημέρας η νέα διοίκηση - Θα απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε παιδιά

Η κ. Μιχαηλίδου υποστήριξε ότι νέα διοίκηση πρέπει να γνωρίζει και να έχει την τεχνογνωσία για την παιδική προστασία

Σχετικά Άρθρα

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα διοίκηση της Κιβωτού της Κόσμου, μετά την απόφαση της κυβέρνηση για άμεση αντικατάσταση της παρούσης λόγω των καταγγελιών για παιδική κακοποίηση.
Σύμφωνα με την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η κυβέρνηση έχει βρει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κιβωτού του Κόσμου και τόνισε ότι θα είναι πρόσωπα κύρους. Παράλληλα σημείωσε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα (22/11/2022), πιθανόν το μεσημέρι.
«Την δουλεύαμε όλο το βράδυ, ξέρουμε τα ονόματα, μας λείπει κάτι για να την κλείσουμε» είπε η υφυπουργός Εργασίας εξηγώντας ότι «πρέπει να μπει μια διοίκηση που να γνωρίζει και να έχει την τεχνογνωσία για την παιδική προστασία».
Σκιαγραφώντας τα πρόσωπα που θα είναι στη νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου η κ. Μιχαηλίδου είπε ότι «είναι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην παιδική προστασία σε παιδιά σε κλειστές δομές είτε σε ανοιχτές δομές, που είναι ειδικοί παιδικής προστασίας και γνωρίζουν πώς να τρέχουν μπροστά τέτοιες δομές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης