Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στην Αχαΐα – Φυγή προς τα εμπρός με επίκεντρο τα έργα

Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στην Αχαΐα – Φυγή προς τα εμπρός με επίκεντρο τα έργα
Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί σήμερα σε Αίγιο, Κάτω Αχαΐα και Πάτρα
Σχετικά Άρθρα

Υπό το βάρος της υπόθεσης των υποκλοπών και της αμφισβήτησης που υπάρχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της ΝΔ, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να κάνει την φυγή προς τα εμπρός και να αλλάξει ατζέντα, στρέφοντας την προσοχή του στην ολοκλήρωση και στο σχεδιασμό έργων.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διήμερη περιοδεία του από σήμερα 22/11 στην Αχαΐα, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει και το ολοκληρωμένο σχέδιο για την Πάτρα του 2030.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη 22/11 στο Αίγιο, όπου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο κέντρο της πόλης και θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς.
Ο πρωθυπουργός αφού συναντηθεί στην πόλη με φορείς αλλά και με πολίτες της Αιγιάλειας, θα μεταβεί στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ, στην Παναγοπούλα, όπου βρίσκεται ένα από τα πιο απαιτητικά σημεία της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, για την υπογραφή της σύμβασης που αφορά το τμήμα «Ροδοδάφνη- Ρίο».

Επίσκεψη στη Δυτική Αχαϊα

Επίσης ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί και την Κάτω Αχαΐα, μετά την επίσκεψη στο φράγμα Πείρου – Παραπείρου, στην περιοχή «Αστέρι».
Στην Κάτω Αχαΐα, ο πρωθυπουργός, αναμένεται να κάνει στάση σε καφέ στην κεντρική πλατεία, θα περιοδεύσει, πιθανότατα στο εμπορικό κέντρο και θα συναντηθεί με φορείς και κατοίκους.
Κατά την επιστροφή του, προς την Πάτρα, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει μια ακόμη στάση σε εργοτάξιο της Πατρών-Πύργου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου.

Ομιλία

Κατόπιν θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου και θα συμμετάσχει σε δύο συσκέψεις, στο Επιμελητήριο με παραγωγικούς φορείς και υπουργούς που θα βρίσκονται εκεί αλλά και στην περιφέρεια όπου θα βρίσκεται ο κ. Πέτσας με δημάρχους.
Στις 19:30 θα μιλήσει στην κεντρική πολιτική εκδήλωση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Royal», όπου αναμένεται να αναφερθεί σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και να προχωρήσει σε αποτίμηση των κυβερνητικών πεπραγμένων.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Στις 08.30 το πρωί της Τετάρτης 23/11, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με βουλευτές και τοπικά κομματικά στελέχη ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συνοδευόμενος από τα κυβερνητικά στελέχη αναμένεται να μιλήσει ενώπιον των τοπικών φορέων για όλα τα έργα και τις δράσεις της κυβέρνησης στην περιοχή και για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την Πάτρα του 2030.
Στις 13:30 ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης