Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος: Χρωστούν 12 εκατ. ευρώ και αφήνουν πολίτη να χάσει το σπίτι του για 15.000 ευρώ

Ηλιόπουλος: Χρωστούν 12 εκατ. ευρώ και αφήνουν πολίτη να χάσει το σπίτι του για 15.000 ευρώ
Πυρά του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση της έξωσης της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της λόγω χρέους 15.000 ευρώ εξαπολύει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Σήμερα το πρωί ΕΚΑΜ και αστυνομία μπήκαν στο σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού.
Προκαλεί οργή να βλέπει κανείς αστυνομικούς να σπάνε την πόρτα του σπιτιού ενός πολίτη που χάνει τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής για χρέος 15.000 ευρώ στην τράπεζα.
Μία κυβέρνηση της οποίας τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου χρωστούν πάνω από 12 εκατ. ευρώ, μία κυβέρνηση που έχει Πάτσηδες για να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου, είναι η ίδια κυβέρνηση που ψήφισε έναν πτωχευτικό με βάση τον οποίον για πρώτη φορά φέτος έχουμε 44.000 πλειστηριασμούς και οι πολίτες πτωχεύουν σαν να είναι εταιρείες, ένας πτωχευτικός που διογκώνει τη φτώχεια», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Αρνείται η κυβέρνηση να πάρει μέτρα

«Αυτό κάνει και ο προϋπολογισμός που καταθέτει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Δεν αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια, δεν αντιμετωπίζει τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, αλλά στηρίζει τους λίγους και ισχυρούς, αυτούς από τους οποίους εξαρτάται ο κ. Μητσοτάκης» είπε ο κ.Ηλιόπουλος.
«Η κυριακάτικη Καθημερινή γράφει ότι στην Ελλάδα οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται με μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη, μάλιστα ο ρυθμός αύξησης καταγράφει τους χειρότερους δείκτες των τελευταίων 23 ετών.
Η κυβέρνηση αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα και ως προς τη συγκράτηση των τιμών και ως προς την ενίσχυση του εισοδήματος.
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην ευρωζώνη, στην οποία ο κατώτατος μισθός είναι σε επίπεδα χαμηλότερα από το 2012, δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι» υποστήριξε ο κ.Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης