Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της ασφάλειας των συνόρων μας

Σακελλαροπούλου: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της ασφάλειας των συνόρων μας
Η Κ. Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προς τιμήν των Ενόπλων Δυνάμεων
Σχετικά Άρθρα

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, με το άρτιο επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και πατριωτικού ήθους που τις χαρακτηρίζει, αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της ασφάλειας των συνόρων μας», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η κα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Όπως δήλωσε, «οι Ένοπλες Δυνάμεις, με το άρτιο επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και πατριωτικού ήθους που τις χαρακτηρίζει, αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της ασφάλειας των συνόρων μας. Τιμάμε όσους, στην ιστορική διαδρομή του έθνους, δεν υπέκυψαν, όσο ισχυρός κι αν ήταν ο εχθρός, και θυσίασαν και τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Έχουν για πάντα την ευγνωμοσύνη μας.
Χρόνια πολλά!».

Στη Βουλή

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κ. Τασούλας, υποδέχθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας , Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εκπροσώπους των κομμάτων, τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και τον εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Αττικής.
Προηγήθηκε η πανηγυρική δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οποία παρέστη ο Πρόεδρος της Βουλής.
Μετά την παραμονή της στη Βουλή, η πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας μετέβη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς τιμήν των Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης