Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συρεγγέλα για Κιβωτό του Κόσμου: Φρικιαστικά αυτά που ακούμε - Να φτάσει το «μαχαίρι στο κόκαλο»

Συρεγγέλα για Κιβωτό του Κόσμου: Φρικιαστικά αυτά που ακούμε - Να φτάσει το «μαχαίρι στο κόκαλο»
Η Μ. Συρεγγέλα διαβεβαίωσε ότι γίνονται πολλοί έλεγχοι  στα ιδρύματα όπου διαμένουν παιδιά

«Είναι φρικιαστικά πραγματικά αυτά που ακούμε και όλες αυτές οι καταγγελίες», υπογράμμισε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μ. Συρεγγέλα, για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, σημειώνοντας πως «πρέπει να φτάσει το «μαχαίρι στο κόκαλο» .
Η κα Συρεγγέλα μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως «είναι όχι μόνο σκληρό. Είναι φρικιαστικά πραγματικά αυτά που ακούμε και όλες αυτές οι καταγγελίες. Όλα διερευνώνται από την Εισαγγελία Ανηλίκων. Πρέπει να φτάσει το “μαχαίρι στο κόκαλο” σε κάθε περίπτωση».
Ακόμη, η κα Συρεγγέλα, όπως μεταδίδει το ertnews.gr, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης κανόνων στα ιδρύματα, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει από την κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, όπως οι αυξήσεις των ποινών για τέτοιου είδους εγκλήματα, ενώ δήλωσε ότι θα πρέπει να μας χαροποιεί το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα.
Όπως είπε, στόχος είναι η αύξηση των καταγγελιών για παρόμοια περιστατικά.
Τέλος, η ίδια διαβεβαίωσε ότι γίνονται πολλοί έλεγχοι στα ιδρύματα όπου διαμένουν παιδιά, περισσότεροι από ό,τι στο παρελθόν, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι κακοποιητικές όλες οι δομές που ασχολούνται με παιδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης