Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Γράφανε ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Έφη Αχτσιόγλου: Γράφανε ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο
Αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας και εξήγησε ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της θητείας της
Μία εντελώς διαφορετική συνέντευξη από αυτές που την έχουμε συνηθίσει έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου. Η πρώην υπουργός Εργασίας μίλησε όχι μόνο για την πολιτική, αλλά και για τους γονείς της, τα ψευδή δημοσιεύματα που την πλήγωσαν, καθώς και για τη μητρότητα, αφού έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.
Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, σημείωσε ότι οι γονείς της έλειπαν πολύ από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους, θυμήθηκε τα φοιτητικά της χρόνια στη Νομική της Θεσσαλονίκης και δήλωσε ότι η μητέρα της ήταν αρνητική στο να ασχοληθεί με την πολιτική. "Ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει" είπε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε ότι έχει γίνει βίγκαν τα τελευταία τρία χρόνια και περιέγραψε τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η γέννηση του παιδιού της.
"Ο γιος μου είναι 15 μηνών και είναι πολύ ζωηρός και χαρούμενος. Ανεβαίνει στα τραπέζια, θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Είμαι άυπνη ενάμιση χρόνο αλλά πιστεύω ότι τη δύναμη τη βρίσκουμε" ανέφερε.
"Μου προέκυψε ως επιθυμία να γίνω μάνα αλλά το τι σημαίνει επιθυμία το έζησα από τη στιγμή που το βίωσα και μετά. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση και κάτι που η κοινωνία ασκεί μεγάλη πίεση στις μητέρες σήμερα. Πρέπει να αφήνουμε τις γυναίκες να κάνουν η κάθε μια τις επιλογές της" πρόσθεσε.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας και εξήγησε ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της θητείας της.
"Όταν έγινα υπουργός, το πιο δύσκολο πράγμα να καταλάβω και να διαχειριστώ ήταν η σχέση με τα media. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο από πάρα πολλούς δημοσιογράφους και ξαφνικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι σου μιλάνε σαν να σε ξέρουν από πάντα. Και λες: "μισό, λεπτό, δεν ξέρω ποιοι είστε". Μιλάς και σου μιλάνε πάρα πολύ φιλικά και την επόμενη μέρα μπορεί να δεις στις εφημερίδες κάτι πάρα πολύ αρνητικό" δήλωσε.
"Το πρώτο ψευδές δημοσίευμα που διάβασα όταν έγινα υπουργός ήταν ότι είχα κάποια σχέση με τον κύριο Κατρούγκαλο. Αδυνατούσαν να αποδεχτούν ότι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο. Και πρόσφατα γράφτηκε ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές -υποτιθέμενες- εκλογές επειδή είμαι η σύζυγός του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Έμαθα από την αρχή που έγινα υπουργός να τα βάζω λίγο στην άκρη αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχωρούν" κατέληξε η Έφη Αχτσιόγλου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης