Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιπαράθεση ΝΔ – Πολάκη για την επίθεση Ρουβίκωνα στον Άδωνι Γεωργιάδη

Αντιπαράθεση ΝΔ – Πολάκη για την επίθεση Ρουβίκωνα στον Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια και μακαρόνια στην είσοδο του σπιτιού του υπουργού Ανάπτυξης
Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το ειρωνικό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκη σχετικά με την «επίθεση» με τρικάκια και… μακαρόνια που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.
«Σοκ και δέος…
Ο τρόμος πάνω από την πόλη…
Τα μακαρόνια ναναι 6» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ.Πολάκης ειρωνευόμενος προφανώς την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κ.Γεωργιάδη.
121212111.jpg
Αντίδραση

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.
«Την ώρα που επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδιδε ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, το alter ego του κ. Τσίπρα, ο κ. Πολάκης, αναρτούσε ειρωνικό τουίτ για την εν λόγω επίθεση.
Θα τον αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Προφανώς όχι.
Άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές, ότι ο κ. Πολάκης είναι ο εκφραστής της κομματικής “γραμμής” και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

Γεωργιάδης: Όποιος στοχοποιείται από το ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται επίθεση από τον Ρουβίκωνα

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο περιστατικό υποστήριξε πως όποιος στοχοποιείται από το ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά δέχεται επίθεση από το Ρουβίκωνα.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης είπε πως για την επίθεση τον ενημέρωσαν τα παιδιά του, καθώς εκείνος είχε μόλις αποχωρήσει με τη σύζυγο του.
«Επέστρεψα αμέσως σπίτι και είδα τα τρικάκια και τα μακαρόνια που είχαν πετάξει στην είσοδο του σπιτιού μου καμιά σαρανταριά άτομα, όπως με πληροφόρησαν», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Για ΣΥΡΙΖΑ, Πολάκη

«Όποιος στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες ή ημέρες μετά δέχεται επίθεση από τον Ρουβίκωνα.
Δεν είδα, όμως, καμιά παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν επί κυβέρνησής του πήγαιναν τα δάνεια σε “κοράκια”» ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του από την αντιπολίτευση.
«Αυτό κρατάω κι όχι την ειρωνική ανάρτηση Πολάκη» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι «μπορούμε να έχουμε πολιτική αντιπαράθεση αλλά τα σπίτια μας πρέπει να μένουν έξω από αυτά».
«Ο Ρουβίκωνας χειρίζεται έξυπνα ό,τι κάνει
Όπως είπε, «ο Ρουβίκωνας χειρίζεται έξυπνα ό,τι κάνει» καθώς «φτάνοντας μέχρι την είσοδο των σπιτιών κινείται στα όρια και οι νομικές συνέπειες είναι είτε ανύπαρκτες είτε ελάχιστες γι' αυτούς που το κάνουν».
Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης σημείωσε ότι «είναι γνωστή η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την άκρα Αριστερά και η κάλυψη που της παρέχει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης