Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Συνεχίζει να κρύβεται για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Συνεχίζει να κρύβεται για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης
Οι αθώοι δεν κρύβονται υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Πυρά στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ότι εξακολουθεί να κρύβεται για την υπόθεση των υποκλοπών και να μη δίνει απαντήσεις εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος.
Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ.Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι «οι αθώοι δεν κρύβονται», αναφέροντας πως τόσο στην περίπτωση Ανδρουλάκη όσο και στην περίπτωση Κουκάκη «υπήρξε ένας συγχρονισμός παρακολούθησης από ΕΥΠ και Predator» και πως στην περίπτωση Σπίρτζη «το μήνυμα για τη μόλυνση με το Predator αποστέλλεται στο κινητό του τη μέρα που καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για την ΕΥΠ».
«Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα δεν έχει δώσει απαντήσεις για ποιο λόγο τέθηκε υπό παρακολούθηση ο αρχηγός του τρίτου κόμματος, δεν γίνεται να μένουν σκιές για το αν ο κ. Ανδρουλάκης είναι κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια» υποστήριξε ο κ.Ηλιόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κατήργησε τη δυνατότητα οποιουδήποτε πολίτη να ενημερώνεται από την ΑΔΑΕ για το αν έχει πέσει θύμα παρακολούθησης, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση Κουκάκη», υποστηρίζοντας ότι «όλα αυτά είναι ενδείξεις ενοχής της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη».
Ως ενδείξεις ενοχής υπογράμμισε και «το γεγονός ότι κρύβονται πίσω από το απόρρητο και ότι οι Μπίτζιος και Λαβράνος, οι άνθρωποι της Intellexa, δεν κλήθηκαν στην εξεταστική να καταθέσουν».
Επισήμανε ότι θα έρθουν τώρα στη Θεσμών και Διαφάνειας με αίτημα της αντιπολίτευσης, ενώ έθεσε το ερώτημα «γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει "φύλλο και φτερό" την Intellexa, η οποία εμπορεύεται το Predator».
«Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα, αν έστω ένα πολιτικό πρόσωπο από αυτά που περιλαμβάνει η λίστα του Documento έχει τεθεί υπό παρακολούθηση και από την ΕΥΠ» είπε ο κ.Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης