Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για υποκλοπές: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης, να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη

Γεωργιάδης για υποκλοπές: Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης, να παρακολουθεί την Ευγενία ή την Πόπη
Το σχόλιο του υπουργού Ανάπτυξης για το δημοσίευμα περί των παρακολουθήσεων υπουργών και των συζύγων τους
Σχετικά Άρθρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν στην λίστα παρακολούθησης του συστήματος Pretador, έκανε λόγο για εξοργιστικά στοιχεία, χωρίς κανένα απολύτως ντοκουμέντο, όπως αναφέρονται στο φύλλο της Κυριακής 6/11 της εφημερίδας Documento.
«Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή την Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη)» σχολίασε χαρακτηριστικά το πρωί της Κυριακής 6/11 στον ΣΚΑΙ.
Αν έχει στοιχεία να τα παραθέσει είπε, για να προσθέσει: «Μου θυμίζει τη σκευωρία της υπόθεσης Novartis όπου κατηγόρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα επίσης με τις ίδιας ποιότητας "στοιχεία"».
«Αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία είναι δύο πηγές που λέει ότι έχει και εγώ απαντώ ότι τέσσερις πηγές και λέω ότι ο Τσίπρας παρακολουθούσε άλλος 500», σημείωσε προσθέτοντας πως «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ευθύνη γι΄ αυτό που συμβαίνει στη χώρα από το πάθος τους να γυρίσουν στις καρέκλες στην εξουσία σπρώχνουν τη χώρα στη λάσπη και το βούρκο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης