Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο εκδότης Γ. Κουρτάκης δημοσίευσε την απόφαση του πρωτοδικείου για τη δικαίωση του Τσίπρα για το εξοχικό στο Σούνιο

Ο εκδότης Γ. Κουρτάκης δημοσίευσε την απόφαση του πρωτοδικείου για τη δικαίωση του Τσίπρα για το εξοχικό στο Σούνιο
Το δικαστήριο υποχρέωσε τον Γιάννη Κουρτάκη να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση από το λογαριασμό του στο Twitter, καθώς και να προβεί σε νέα ανάρτηση που θα αποκαθιστά την αλήθεια

Την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση με «την εξοχική κατοικία στο Σούνιο» ανήρτησε στο Twitter πριν λήξει η σχετική διορία, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης.
Υπενθυμίζεται ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ψευδείς και συκοφαντικές τις αναρτήσεις του δημοσιογράφου και εκδότη των Παραπολιτικών για την υπόθεση, κάνοντας δεκτή ως προς την ουσία της την αγωγή που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το δικαστήριο υποχρέωσε τον Γιάννη Κουρτάκη να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση από το λογαριασμό του στο Twitter, καθώς και να προβεί σε νέα ανάρτηση που θα αποκαθιστά την αλήθεια.
Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Μαντζουράνης, αναφέρει ότι «σε εκτέλεση της δικαστικής απόφασης-κόλαφο για τις συκοφαντίες και τους συκοφάντες σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το εξοχικό σπίτι στο Σούνιο, ο εκδότης των Παραπολιτικών κ. Κουρτάκης υποχρεώθηκε να “κατεβάσει” τις σχετικές αναρτήσεις με τις ψευδολογίες και να δημοσιεύσει ολόκληρη την αλήθεια, που είχε κακοποιήσει βάναυσα».
«Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές, που ο κ. Κουρτάκης δημοσιεύει ολόκληρη την αλήθεια, έστω και συμμορφούμενος σε δικαστική εντολή», σημειώνει ο κ. Μαντζουράνης.
«Συμπέρασμα. Η μάχη της αλήθειας θα κερδηθεί.
Η εποχή των τεράτων και του ψέματος του καθεστώτος Μητσοτάκη πλησιάζει στο τέλος της», καταλήγει ο ίδιος στη δήλωσή του.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης