Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Προεδρικό Μέγαρο το βασιλικός ζεύγος της Ολλανδίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο το βασιλικός ζεύγος της Ολλανδίας
Στις 15:00 θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στην Τεχνόπολη
Σχετικά Άρθρα

Στην Αθήνα βρίσκεται το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψτη στη χώρα μας, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Ο Βασιλιάς Willem-Alexander και η Βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας ξεκίνησαν το πορόγραμμά τους στην Αθήνα τη Δευτέρα 31/10 με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και την επίσκεψή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έλαβε χώρα η επίσημη τελετή υποδοχής, καθώς και η τελετή παρασημοφόρησης, αλλά και την κατ' ιδίαν συνάντησή του με την κα Σακελλαροπούλου και τον Παύλο Κοτσώνη.
Στη συνέχεια, το βασιλικό ζεύγος θα έχει συνάντηση με τους Συνηγόρους του Πολίτη Ελλάδας και Ολλανδίας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και στις 13:30 θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.
Στις 15:00 θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στην Τεχνόπολη και θα ακολουθήσει δεξίωση της Ολλανδικής κοινότητας.
Το βράδυ στις 20:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα παραθέσει επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης