Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Ελλάδα - Συνάντηση με Μηταράκη

Επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Ελλάδα - Συνάντηση με Μηταράκη
Στην Ελλάδα το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας
Σχετικά Άρθρα

Στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη έως τις 2 Νοεμβρίου θα βρίσκονται ο Βασιλιάς Willem-Alexander και η Βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας, η άφιξη των οποίων στη χώρα μας αναμένεται σήμερα (30/10).
Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα (31/10), ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, παρουσία και της υφυπουργού, Σοφίας Βούλτεψη, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Ολλανδό ομόλογό του Eric van der Burg, ενώ στη συνέχεια η ολλανδική αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Μουσείο «Μπενάκη» και την έκθεση με θέμα «Μικρά Ασία: Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία» η οποία και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Την Τρίτη (1/11) στις 15:00 η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, παρουσία του κ. Μηταράκη θα υποδεχθούν το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας στο 2ο Γενικό Λύκειο Αθηνών «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», όπου και θα παρακολουθήσουν κοντσέρτο που διοργανώνεται από την ελληνοολλανδική ΜΚΟ Connect by Music.
Στη συνέχεια, στις 16:15, ο Βασιλιάς Willem-Alexander με τον κ. Μηταράκη θα επισκεφτούν τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων «ΝΗΣΟΣ», η οποία βρίσκεται στην Κυψέλη, ενώ η Βασίλισσα της Ολλανδίας Maxima με την Σοφία Βούλτεψη θα μεταβούν στη Δάφνη στον ομώνυμο ξενωνα ασυνόδευτων κοριτσιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης