Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλοι του υπ. Δικαιοσύνης για τη σύζυγο του Κ. Τσιάρα: Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες έχουν δηλωθεί κανονικά

Κύκλοι του υπ. Δικαιοσύνης για τη σύζυγο του Κ. Τσιάρα: Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες έχουν δηλωθεί κανονικά
Η Αγγελική Στεργιούλη, μοριακή βιολόγος, σύζυγος του υπουργού Δικαιοσύνης φέρεται να συμμετέχει σε εισπρακτική εταιρεία με ποσοστό 30% ενώ το 70% του ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου το κατέχει ο Πάρης Πάτσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να σερβίρει στους πολίτες ξαναζεσταμένο φαγητό για να προκαλέσει συνειρμούς και να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις, αναφέρουν κύκλοι του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, απαντώντας στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ο Ανδρέας Πάτσης ήταν πρώην συνέταιρος της συζύγου του κ. Τσιάρα.

Ξεκαθαρίζονται λοιπόν για μια ακόμα φορά τα εξής, αναφέρουν:

Α) Η εν λόγω εταιρεία συστάθηκε το 2016 και είχε αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων. Ουδεμία σχέση είχε με διαχείριση κόκκινων δανείων, όπως παραπλανητικά αναφέρεται σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Β) Με την αποχώρηση της εταιρείας της συζύγου του υπουργού από το εν λόγω εταιρικό σχήμα, δεν υφίσταται ουδεμία κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα ήδη από το 2020.

Γ) Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του υπουργού έχουν δηλωθεί κανονικά στις δηλώσεις πόθεν έσχες.

Η υπόθεση

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 27/10 το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από πληροφορίες για την ύπαρξη κοινής εταιρείας του γιου του βουλευτή Γρεβενών Ανρέα Πάτση με την σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.
Η Αγγελική Στεργιούλη, μοριακή βιολόγος, σύζυγος του υπουργού Δικαιοσύνης φέρεται να συμμετέχει σε εισπρακτική εταιρεία με ποσοστό 30% ενώ το 70% του ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου το κατέχει ο Πάρης Πάτσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης