Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Ομοψυχία απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας

Σακελλαροπούλου: Ομοψυχία απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
Στη Θεσσαλονίκη η  Κ. Σακελλαροπούλου
Σχετικά Άρθρα

«Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο, πολιούχο της και συμμέτοχο, όπως τον θέλει ο λαός μας, στην απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό στις 26 Οκτωβρίου 1912, ανήμερα της γιορτής του» , δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα.
Η κα Σακελλαροπούλου παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
Αμέσως μετά, δήλωσε ότι «η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο, πολιούχο της και συμμέτοχο, όπως τον θέλει ο λαός μας, στην απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό στις 26 Οκτωβρίου 1912, ανήμερα της γιορτής του.
Η διπλή αυτή επέτειος ενισχύει το εθνικό μας φρόνημα και μας υπενθυμίζει τη σημασία της ομοψυχίας απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας.
Χρόνια Πολλά».
Σημειώνεται ότι στις 13:30 ο διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, θα παραθέσει γεύμα προς τιμή της Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Λέσχη Αξιωματικών, και θα υπάρξει αντιφώνηση από την κα Σακελλαροπούλου.
Το απόγευμα στις 18:30 η κα Σακελλαροπούλου θα παραστεί στην εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης