Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπερταμείο για Ανδρέα Πάτση: «Διερευνούμε όλες τις διαστάσεις της υπόθεσης»

Υπερταμείο για Ανδρέα Πάτση: «Διερευνούμε όλες τις διαστάσεις της υπόθεσης»
Με ανακοίνωση του το υπερταμείο αναφέρει: «Το Υπερταμείο, μόλις έγιναν γνωστά τα δημοσιεύματα για το θέμα των ΕΛΤΑ, προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διερευνήσει όλες τις διαστάσεις της υπόθεσης. Ακολούθως, έλαβε την επιστολή παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Κωνσταντόπουλου για λόγους ευθιξίας», σημείωσε το υπερταμείο σε ανακοίνωσή του
Εξηγήσεις για την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ Γιώργου Κωνσταντόπουλου έδωσε το Υπερταμείο μετά το ντόμινο εξελίξεων που προκάλεσε η διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από τις καταγγελίες για εξαγορά «κόκκινων δάνειων».
Με ανακοίνωση του το υπερταμείο αναφέρει: «Το Υπερταμείο, μόλις έγιναν γνωστά τα δημοσιεύματα για το θέμα των ΕΛΤΑ, προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διερευνήσει όλες τις διαστάσεις της υπόθεσης. Ακολούθως, έλαβε την επιστολή παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Κωνσταντόπουλου για λόγους ευθιξίας», σημείωσε το υπερταμείο σε ανακοίνωσή του.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος που κατήγγειλε τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γρεβενών για απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια μέσω ΕΛΤΑ. Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος είχε δηλώσει: «Ο κ. Πάτσης όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης