Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Το σούπερ μάρκετ έχει γίνει εφιάλτης και η κυβέρνηση διαφημίζει το καλάθι της εξαπάτησης

Χαρίτσης: Το σούπερ μάρκετ έχει γίνει εφιάλτης και η κυβέρνηση διαφημίζει το καλάθι της εξαπάτησης
"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εξαπατά την κοινωνία που δοκιμάζεται. Ούτε θέλει, ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά την κρίση", σύμφωνα με τον Α. Χαρίτση
Σχετικά Άρθρα

«Την ώρα που το σούπερ μάρκετ έχει γίνει εφιάλτης, η αισχροκέρδεια σαρώνει την αγορά, η ακρίβεια σε βασικά είδη διατροφής ξεπερνά κάθε προηγούμενο και το διαθέσιμο εισόδημα είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη, η κυβέρνηση επιμένει να αντιμετωπίζει την πρωτοφανή κρίση με επικοινωνιακά τερτίπια», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Α. Χαρίτσης.
Όπως τονίζει ο κ. Χαρίτσης, «το «καλάθι του νοικοκυριού», που αφορά μόλις πενήντα από τα χιλιάδες προϊόντα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει την εκρηκτική κατάσταση, κάτι που άλλωστε τονίζουν και με ανακοινώσεις τους οι φορείς της αγοράς».
«Αντί για εντατικοποίηση των ελέγχων και αυστηρή πάταξη της αισχροκέρδειας, αντί για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα, όπως άλλωστε συστήνει η ΕΕ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εξαπατά την κοινωνία που δοκιμάζεται. Ούτε θέλει, ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά την κρίση. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης