Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Παραμένει πυξίδα για το ΠΑΣΟΚ η παρακαταθήκη της Γεννηματά

Ανδρουλάκης: Παραμένει πυξίδα για το ΠΑΣΟΚ η παρακαταθήκη της Γεννηματά
Μεγάλη η απουσία της Φ. Γεννηματά, ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένεια της, για το κοινοβουλευτικό βίο, για την παράταξή μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, μετά το ετήσιο μνημόσυνο που τέλεσε η οικογένειά της στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών.
«Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

andr_1.JPG
Σημειώνεται ότι στο Α' Νεκροταφείο για να μνημονεύσουν τη Φώφη Γεννηματά έναν χρόνο από τον θάνατό της ήταν ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της Αιμιλία, Γιώργος και Κατερίνα, όπως και σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Στα γραφεία του κόμματος η κινητή μονάδα μαστογράφου

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής , Ν. Ανδρουλάκης, μετά το μνημόσυνο της Φ. Γεννηματά μετέβη στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, όπου βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο, προκειμένου να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΕΑΕ, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
pasok_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης