Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για πετρέλαιο κίνησης: Δεν αδιαφορούμε – Όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο θα ανακοινωθεί

Οικονόμου για πετρέλαιο κίνησης: Δεν αδιαφορούμε – Όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο θα ανακοινωθεί

Oι επιδοτήσεις για ρεύμα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο συνεχίζονται χωρίς καμιά αλλαγή, τόνισε ο Γ. Οικονόμου

Σχετικά Άρθρα

«Δεν έχουμε άμεσα απόφαση, παρατηρούμε, μετράμε, βλέπουμε, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν λειτουργούν σπασμωδικά, άλλα και δεν αδιαφορούμε, είμαστε εδώ, και όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο που θα έχει άμεση απόδοση και θα το καταλάβει ο κόσμος, θα ανακοινωθεί στο σωστό χρόνο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, για το πετρέλαιο κίνησης.
Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης, η τιμή του το οποίου είναι πάνω από την αμόλυβδη και αναμφίβολα δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς.
Αφού ανέφερε πως όταν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το πετρέλαιο κίνησης θα ανακοινωθεί, εξήγησε ότι «οι δυνατότητες μας δεν είναι ατέλειωτες, ζυγίζουμε τα πράγματα, σταθμίζουμε τις δυνατότητες» φέρνοντας ως παράδειγμα προς αποφυγήν τι συνέβη στη Βρετανία.
Σημείωσε πως υπάρχει πρόβλημα με το πετρέλαιο κίνησης στο σύνολο της αγοράς, όχι μόνο στο προσωπικό επίπεδο.
Πρόσθεσε πως οι επιδοτήσεις για ρεύμα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο συνεχίζονται χωρίς καμιά αλλαγή και με μεγαλύτερες ενισχύσεις σε σχέση με πέρυσι, όπως στο επίδομα θέρμανσης.

Για Erdogan

«Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν επιμένει ο T. Erdogan και η τουρκική ηγεσία με μυθεύματα, με κατασκευές, με προπαγάνδα, με απειλές, να δημιουργήσει εντυπώσεις να μας πανικοβάλει, να μας τρομοκρατήσει, η πραγματικότητα είναι εδώ και αντιστέκεται επίμονα», τόνισε ο κ. Οικονόμου για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου.
Συμπλήρωσε πως «οι θέσεις τους δεν πείθουν κανέναν στον κόσμο, όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι ανυπόστατοι κι ανιστόρητοι οι ισχυρισμοί του και από την άλλη, η χώρα μας έχει καταφέρει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση».
Η Ελλάδα, όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου, εξαιτίας μιας συνεχούς και σωστής επιλογής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την αρχή της τετραετίας ,έχει καταφέρει να κάνει αυτά που πρέπει, αυτά που χρειάζεται, για να ανέβουμε πολλές - πολλές πίστες γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά και να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση.
«Εμείς δεν προκαλούμε, είμαστε παράγοντας σταθερότητας και ειρήνης, αλλά είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα και είμαστε και απολύτως ικανοί να διαχειριστούμε την κάθε απειλή με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα κι αυτό, εκτός από εμάς, το ξέρουν και όλοι οι υπόλοιποι» διεμήνυσε ο κ. Οικονόμου.
Αυτή τη χρονική στιγμή «θα συνεχίσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση, αυτή τη στρατηγική, ψύχραιμοι, αποτελεσματικοί κι ανυποχώρητοι», κατέληξε.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης