Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τίτλοι τέλους της Εξεταστικής για τις υποκλοπές – Στον πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα της πλειοψηφίας

Τίτλοι τέλους της Εξεταστικής για τις υποκλοπές – Στον πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα της πλειοψηφίας
Η σημερινή είναι η 10η κατά σειρά κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής
Σχετικά Άρθρα

Τίτλοι τέλους σήμερα Πέμπτη 13/10 για την Εξεταστική Επιτροπή που συγκροτήθηκε προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».
Κατά τη δέκατη σημερινή συνεδρίαση, η οποία και αυτή θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τα μέλη της επιτροπής θα συζητήσουν επί των πορισματικών εκθέσεων των κομμάτων και την έγκριση του πορίσματος.
Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης θα καταθέσει στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα το πόρισμα που θα εγκριθεί από την πλειοψηφία με επισυναπτόμενες τις πορισματικές εκθέσεις όλων των κομμάτων, προκειμένου να υποβληθούν στην Ολομέλεια για συζήτηση, η οποία εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Απουσία Σακοράφα

Από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής θα απουσιάζει η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Σοφία Σακοράφα, η οποία με τη δημοσιοποίηση της πορισματικής έκθεσης του κόμματός της την περασμένη Δευτέρα, ανακοίνωσε πως «δεν υπάρχει πλέον κανείς λόγος να συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε αυτήν την κακοστημένη θεατρική παράσταση και δεν θα παραστούμε στο "φινάλε", στην τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, για την ψήφιση του εντελώς προβλέψιμου "Πορίσματος" της δέσμιας κυβερνητικής πλειοψηφίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης