Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θάνος Πλεύρης για τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του Κ. Πλεύρη: «Είναι αποκτήνωση που το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα»

Θάνος Πλεύρης για τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του Κ. Πλεύρη: «Είναι αποκτήνωση που το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα»
Το ένα ζήτημα, είπε ο Θάνος Πλεύρης, είναι πως το έκανε μέσα στο δικαστήριο και το δεύτερο ότι το έκανε μπροστά σε μια μάνα, όπως η Μάγδα Φύσσα, που το παιδί της το σκότωσε ναζί. «Είναι αποκτήνωση», είπε ο υπουργός Υγείας

Έντονη ήταν η αποδοκιμασία από τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη για την κίνηση του πατέρα του, Κώστα Πλεύρη, να χαιρετίσει ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο, όπου γίνεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη της Χρυσής Αυγής.
«Ο πατέρας μου δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του», είπε ο Θάνος Πλεύρης όταν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο πατέρας του, Κώστας Πλεύρης, την ημέρα της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του και να κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Το ένα ζήτημα, είπε ο Θάνος Πλεύρης, είναι πως το έκανε μέσα στο δικαστήριο και το δεύτερο ότι το έκανε μπροστά σε μια μάνα, όπως η Μάγδα Φύσσα, που το παιδί της το σκότωσε ναζί. «Είναι αποκτήνωση», είπε ο υπουργός Υγείας.
Υπενθυμίζεται πως την εν λόγω χειρονομία αποδοκίμασαν έντονα οι δικηγορικοί σύλλογοι, ενώ σε πειθαρχικό έλεγχο καλεί τον δικηγόρο και ο ΔΣΑ.
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Κ. Πλεύρης προέβη στην συγκεκριμένη... κίνηση.

Diki_Xrisi_Augi_Pleuris_DikigorosLAgou_Xairetismos_Intime-2048x1406.webp

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης