Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Η έρευνα της Αστυνομίας για τη δράση του 53χρονου θα φτάσει μέχρι το τέλος

Θεοδωρικάκος: Η έρευνα της Αστυνομίας για τη δράση του 53χρονου θα φτάσει μέχρι το τέλος
"Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη", υπογράμμμισε ο Τ. Θεοδωρικάκος
Σχετικά Άρθρα

«Η σύλληψη του 53χρονου στον Κολωνό, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα επαγγελματισμού και αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας», τονίζει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media, κάνοντας αναφορά στην υπόθεση του συλληφθέντα που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση ανήλικης στον Κολωνό.
Ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε πως «η παιδοφιλία και η κακοποίηση παιδιών αποτελούν τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα. Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Η νοσηρότητα και ο σκοταδισμός δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας».

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 11/10 έλαβε ο 53χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (11/10), έλαβε απο τον αρμόδιο ανακριτή ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό, όπως επίσης και ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του.
Ο 53χρονος αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκε εκ νέου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.
Ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 7/10 από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πως και 42χρονος, κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.
Σε βάρος του 53χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
theodorikakos_8.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης