Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για επιστροφή Κουρουμπλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο

ΝΔ για επιστροφή Κουρουμπλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο
«Βέλη» της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή Κουρουμπλή
Η επιστροφή του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
"Ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ", προσθέτει η Ν.Δ. και προσθέτει: "Απολύτως αναμενόμενο.
Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει."

Η διαγραφή Κουρουμπλή - 
Τι είπε στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Κουρουμπλής (ΣΥΡΙΖΑ): Επιλεκτική επιλογή προσβλητική για τον ελληνικό λαό. Περιμένουμε λοιπόν να έρθει ο κ. Πρωθυπουργός, ο οποίος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί πραγματικά μετά από αυτή την αποκάλυψη. Γιατί θα απολογηθείτε. Δεν θα το περάσετε έτσι. Γιατί μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι. Το συνειδητοποιείτε;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βουλευτές ΝΔ: Ντροπή! Ντροπή!

Κουρουμπλής: Αυτό είναι ντροπή σε εσάς. Έχετε θράσος να μιλάτε. Τουλάχιστον σιωπάτε. Αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους αυτό κάνατε. Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Η αναφορά του βουλευτή, που έγινε με αφορμή τη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παριστάμενων  βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι, φώναζαν «ντροπή», ζητώτας από τον κ. Κουρουμπλή να ανακαλέσει, ενώ ο προεδρεύων, Απόστολος Αβδελάς, επιχειρούσε να επαναφέρει την τάξη.

Αβδελάς: Παρακαλώ ανακαλέστε
Κουρουμπλής: Δεν ανακαλώ τίποτα
Μαρκόπουλος (ΝΔ): Είσαι προβοκάτορας. Είναι δυνατόν να μας λέει δολοφόνους;
Κουρουμπλής: Είστε υπόλογοι γι’ αυτό που συντελείται και τουλάχιστον αναγνωρίστε το λάθος. Πέθαναν άνθρωποι το κατανοείτε αυτό το πράγμα; Πέθαναν άνθρωποι άδικα.
Παίρνοντας αμέσως μετά τον λόγο, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για «αθλιότητες» και «ακραίο λαϊκισμό» και καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχωρίσει τη θέση του. Αποστάσεις από τον κ. Κουρουμπλή πήρε πάντως και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για άστοχες και παρεξηγήσιμες εκφράσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης